top of page

Ydelser

Hos Pleasure Divas gør vi en dyd ud af dine negle og vipper.

Se nogle af vores ydelser her

image1.jpeg
Sort Baggrund

Manicure & Pedicure

Manicure

Dine negle er i de tryggeste hænder, hvor vi vil sørge for at korrigere dine neglebånd, file og polere dine negle. Herefter, får du en plejende håndcreme og negleolie der forstærker dine negle og afsluttes med en lille håndmassage.

Pedicure

Læn dig tilbage i vores massagestol, mens dine fødder bliver forkælet med et afslappende fodbad. Dine fødder vil få en mild peeling, så de døde hudceller kan nedbrydes og en fodmaske der tilføjer fugt. Herefter, vil neglebåndene korrigeres, neglene bliver filet, poleret og pålagt plejende fodcreme og negleolie. Behandlingen afsluttes med en lille fodmassage.

Sort Baggrund

Akryl & Gele

Akryl

Akrylpulver og akrylvæske blandes og pålagt enten på dine naturlige negle som forstærkning eller som forlængelse, hvor der bliver påsat tipper. Neglene bliver herefter filet, poleret og formet efter ønske. Akryl lufttørrer og har en mat finish, hvorefter der kan tilvælges almindelig neglelak eller gellak for en farvet eller skinnende overflade.

Gele

Gelpulver og gelvæske blandes og pålagt enten på dine naturlige negle som forstærkning eller som forlængelse, hvor der bliver påsat tipper. Neglene bliver herefter filet, poleret og formet efter ønske. Gele tørres i UV-lampe og har en skinnende finish, men der kan tilvælges almindelig neglelak eller gellak for en farvet overflade.

Hvorvidt du skal vælge akryl eller gele er en smagssag, men vi guider gerne til, hvilket produkt der passer bedst til dine negle.

image2.jpeg
Sort Baggrund
image5.jpeg
Sort Baggrund

Design

Få holdbare negle designs i alle mønster, former og farver. Vi kan lave det meste design - alt fra det klassiske til det ekstraordinære designs med glimmer og sten. 

Sort Baggrund

Bryn og Vipper

Volume Eyelash Extensions

 Har du få vipper, huller i dine vipper eller ønsker du bare mere volume, så er Volume Lash Extensions det rette for dig. Denne metode påsætter 2-6 kunstige vippehår pr. naturlige vippe, hvilket giver et ekstremt blødt og fyldigt look.

kunstige vipper
bottom of page